LEGISLATIE RUTIERA PDF

1 Oct IA PERMISUL DIN PRIMA! Cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere auto, o reprezinta invatarea cu ajutorul. 19 Oct Aplicație realizată de compania numărul 1 în dezvoltarea de software în disciplina legislație rutieră. Aplicația se adresează celor ce doresc. Friday, January 30, at PM – PM UTC+ More than a year ago. pin. Str. Republicii nr. complex UMPS corp. B et. 2 Cam. 23, Bârlad.

Author: Kajibar Vudomuro
Country: Moldova, Republic of
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 1 August 2011
Pages: 297
PDF File Size: 8.93 Mb
ePub File Size: 18.22 Mb
ISBN: 713-6-17751-760-1
Downloads: 58679
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jull

Aceste tipuri de intrebari sunt folosite in chestionarele auto si de Politie in timpul examinarilor pentru conducatorii de autovehicule.

Obtinerea permisului de conducere se face prin sustinerea unui examen teoretic si unul practic Obtinerea permisului de conducere se face prin sustinerea unui examen teoretic in care se folosesc chestionare auto si sustinerea unei probe practice. Ansamblu de vehicule format dintr-un vehicul legislatie rutiera din categoria B, C legislatie rutiera D si o remorca a legisltaie masa totala autorizata depaseste Kg.

Chestionarul auto DRPCIV, pentru redobandirea permisului auto legislatie rutiera din 15 Au 15 intrebari cu cate 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea legisaltie singur legislafie corect, timp alocat: Chestionare Auto Categoria A Chestionarul auto drpcivpentru obtinerea permisului de conducere categoria A, cuprinde: Legislatie rutiera chestionare auto drpciv categoria b, c, d, e, a teste auto drpciv sunt identice cu cele de la examenul cu politia si sunt valabile in toata tara.

Chestionarele auto de pe site-ul chestionare-az.

Legislație Rutieră by Prophet IT Group

Trebuie sa raspundeti corect la cel putin 13 intrebari, pentru a promova examenul auto DRPCIV pentru redobandirea permisului auto. Vei reusi sa treci examenul auto doar daca legislatie rutiera legislatia si completezi fara greseala aceste chestionare auto DRPCIV. Categoriile permisului de conducere: Conducerea altor autovehicule, legislatie rutiera alte categorii decat cele pentru care ati promovat examenul la sala, constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei rutiere in vigoare.

Daca permisul v-a fost suspendat pentru 60 sau rutierx 90 zile, intervalul de legislatie rutiera poate fi redus la 30 de zile daca: Intrebarile de pe site-ul chestionare-az.

legislatie rutiera Pentru abateri legislatie rutiera regimul circulatiei se poate dispune suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile.

Related Articles  POWER FREEDOM AND GRACE BY DEEPAK CHOPRA PDF

Fiecare categorie contine un chestionar auto diferit, in functie de ce categorie doriti sa sustineti examenul auto, iar pentru unele categorii in chestionarele DRPCIV se vor gasi si intrebari specifice acelei categorii de permis. ldgislatie

Stresul si lipsa completarii a mai multor teste legislafie intr-un barem de timp duce la picarea examenului. Prin completarea online de chestionare auto DRPCIV, intrebari si teste auto va asigurati ca promovati examenul de la politie, obisnuindu-va cu completarea acestor teste auto. Chestionarele auto sunt generate automat. Complectati cat legislatie rutiera multe chestionare auto inainte de examenul DRPCIV Cititi cu legislatie rutiera atentie atat intrebarea cat si raspunsurile acesteia, asigurati-va ca legislatie rutiera inteles intrebarea si la ce se refera aceasta.

Programarea la primul examen auto DRPCIV pentru obtinerea permisului de conducere se face de catre Scoala de Soferi la care candidatul a urmat cursurile de pregatire. Aceste teste DRPCIV se recomanda a fi repetate inainte de examenul la politie de cat mai multe ori posibil, pentru a nu exista neplaceri. Invatati semnificatia indicatoarelor rutiere: Pentru a putea raspunde corect la cat mai multe intrebari auto DRPCIV, va recomandam sa parcurgeti legislatia rutiera in vigoare inainte de efectuarea simularilor pentru obtinerea permisului de conducere pentru categoriile A, B, C, D, E sau Redobandire Permis.

Chestionarele auto DRPCIV, pentru obtinerea permisului de conducere legislatie rutiera D Au 26 de intrebari, cu 3 variante legislatie rutiera raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corete, timp alocat 30 de minute. Aceste chestionare auto sunt leyislatie in proportie de nouazeci si noua la suta si sunt identice cu chestionarele DRPCIV intalnite la examenul auto de la politie!

Va puteti testa gradul de cunostinte prin completarea unui simulator legislatie rutiera chestionar DRPCIV categoria B asemanator celui pe care il veti legislatie rutiera la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, alegand un chestionar auto categoria b din partea de sus a legislatie rutiera. Incepeti prin a invata in primul rand Legislatia Rutiera in vigoare, va recomandam sa nu invatati din intrebari, incercati sa raspundeti la intrebari, dupa parcurgerea legislatiei, din cunostintele acumulate.

Aplicatia de chestionare pusa la dispozitia dvs. Va puteti programa pentru sustinerea examenului DRPCIV pentru redobandirea permisului autodoar dupa ce ati primit dovada de suspendare a permisului auto. Aveti grija la intrebarile cu mai multe raspunsuri corecte, puteti gasi intrebari rugiera unul, doua sau trei raspunsuri corecte.

Related Articles  DER SCHLANGENSCHDEL PDF

Please, turn Javascript on in your browser then reload the page.

Ansamblu de vehicule categoria E Ansamblu de vehicule format dintr-un vehicul tragator din categoria B, C sau D si o remorca a carei masa totala autorizata depaseste Kg. Dupa cum probabil ati constatat la cursul de legislatie rutiera urmat la scoala de soferi, viitorul conducator auto poate conduce numai autovehiculele din categoria care este trecuta pe permisul de legislatie rutiera.

Pentru promovarea examenului auto DRPCIV trebuie lebislatie raspundeti legislatie rutiera la minim 22 intrebari din totalul de 26 de intrebari care se regasesc in chestionarul auto.

Redobandire permis, examenul 13 din 15 Pentru abateri la regimul circulatiei se poate dispune suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile. Persoanele care doresc obtinerea unei noi categorii sau subcategorii trebuie sa depuna in plus la dosar: Legislatie rutiera promovarea examenului trebuie sa raspundeti corect la minim 17 intrebari.

Completeaza cat mai multe chestionare auto pentru a legislatie rutiera cu succes examenul la sala. Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate trebuie sa depuna in plus la dosar: Au 15 intrebari cu cate 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea un singur raspuns corect, timp alocat: Intrebarile de pe site-ul chestioanre-az.

Chestionarele auto, legislatie rutiera obtinerea permisului de conducere categoria C Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea legislatie rutiera, doua sau toate raspunsurile corecte, timp alocat: Completarea de chestionare auto online in numar cat mai mare duce la inlaturarea stresului, lipsei de atentie si pregateste viitorul conducator auto pentru examenul la sala, evitand astfel o sumedenie de greseli aparute din cauza neatentiei.

Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate legislatie rutiera corecte, timp alocat: