KOC629Q NEDERLANDS PDF

daewoo koc q magnetron pagina 1 van 18 nederlands ook voor Posez une question au sujet de daewoo kocq avez vous une question au sujet de. Buy Microwave spares and parts with confidence at BuySpares – Approved Dealer, Price Match Guarantee and Next Day UK Delivery available!. Suzuki Df Df Service Manual Handleiding Daewoo KOCQ (pagina 14 van 20) (Nederlands). 20l touch control microwave with grill daewoo.

Author: Tule Arahn
Country: Uzbekistan
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 23 October 2008
Pages: 225
PDF File Size: 1.38 Mb
ePub File Size: 20.33 Mb
ISBN: 450-8-95618-791-3
Downloads: 6647
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikara

Droog de oven met een zachte doek. Als de ventilator nog ingeschakeld is, gaat het display pas uit nadat de ventilator gestopt is. De oven gebruiken 1. Als er echter binnen 10 seconden na het indrukken van de eerste toets geen handeling meer wordt uitgevoerd, gaat het display weer uit.

We map away wrong codes or sometimes logistic variants. Wees voorzichtig met het openen van de deur en bij het plaatsen en uitnemen van schalen met voedsel. De magnetron kan radio- en tv-ontvangst inderdaad storen. Druk op de 10min. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. Plaats de lege schaal samen met een glas water in de oven. Voor een kooktijd van 5 minuten en 30 seconden drukt u op 1min.

Zorg echter dat de folie de ovenwand niet raakt, omdat dit beschadigingen kan veroorzaken. In het display wordt ” 24H ” weergegeven. De warmte komt in dit geval niet meer van de microgolven, maar door warmtegeleiding van de buitenkant naar het midden van het gerecht.

Related Articles  COMPLETE PHYSICS FOR CAMBRIDGE IGCSE BY STEPHEN POPLE PDF

De dubbele punt begint te knipperen. Installeer de oven niet wanneer deze is beschadigd. Maak het deel met de gaten daarom niet schoon met een vochtige doek of een schoonmaakmiddel. De g-indicator gaat knipperen. Tijdens het verhitten wordt in de schaal zoveel stoom opgebouwd, dat het ei ontploft. Dit kan nodig zijn voor voedsel dat langzamer bereid moet worden.

Stel de kooktijd in met 10min. De microgolven worden bij het openen direct uitgeschakeld en de ingestelde tijd blijft stil staan totdat de deur weer wordt gesloten.

Microwave Spares | BuySpares

Tijdens het koken verdampt er vocht uit het voedsel. Eieren Verhit nooit eieren in hun schaal. Naast het materiaal is ook de vorm van belang. Ik heb de magnetron wel eens aan gezet terwijl deze nedrelands was. Hierdoor kan de isolatie beschadigd worden en kunnen storingen optreden. De oven staat nu in de energiebesparende stand. Keer het voedsel of roer het om.

Microwave Spares

De deur en het interieur van de oven worden erg heet. Gebruik de oven niet zonder het draaiplateau. Zorg dat kinderen de hete buitenkant van de oven niet aanraken. Soms komt er warme lucht uit de ovenventilatoren.

De verhitte lucht wordt door het luchtcirculatiesysteem afgevoerd. Ga uit van de regel dat een dubbele hoeveelheid ook ongeveer de dubbele tijd nodig heeft.

The brand’s unique identifier for a product.

Als u voedsel bereidt dat veel vocht bevat, kan stoom en condens via de kieren van de deur ontsnappen. Plaats de dunnere stukken in het midden van de schaal.

Related Articles  HISTORY OF HAZRAT AWAIS QARNI IN URDU PDF

Producte fitxa t├Ęcnica Daewoo KOCQ 20 L W Negre, Plata Microones (KOCQ)

De oven kan hierdoor kantelen en verwondingen veroorzaken of beschadigd raken. Gebruik alleen bakjes die geschikt zijn voor de magnetron.

Gebruik altijd ovenhandschoenen wanneer u iets in de oven zet of eruit haalt. De beschermende laag is nu verwijderd en de oven is klaar voor gebruik. Laat bekers en moc629q na het opwarmen even in de magnetronoven staan voordat u ze er uit haalt.

De toetsen werken nu niet meer. De oven kan beschadigd raken. In het display wordt “: Kan ik de oven openen terwijl deze aan staat? Voorkom het risico van brand in de ovenruimte: Als het voedsel te gaar of verbrand is, of te droog is geworden Controleer de volgende keer de volgende punten: Genuine Genuine Waveguide Cover.

Voedsel schikken Schik het voedsel zodanig dat de dikste gedeelten zich aan de buitenkant van de schaal bevinden. Plaats een ovenbestendige, voor de magnetron geschikte schaal met daarin minstens cc water in de oven.

A manufacturer can have multiple brand names. Neem contact op met een erkend reparateur voor controle, reparatie of aanpassing van het apparaat. Plaats de oven op een vlakke en stabiele ondergrond.