CRESTEREA ALBINELOR PDF

12 Aug cresterea albinelor. Mosunick75; 40 Despre Varroa si Cresterea Matcilor( Tradusa in romana) Israel cresterea matcilor si varroa. Cresterea matcilor cu Cutia Nicot – ziua 0 – izolarea matcii in Cutia Nicot pentru. Pentru realizrea acestor obiective, pe langa aplicarea unor tehnologii noi si moderne de crestere si exploatarea a familiilor de albine, un rol hotarator il are.

Author: Kigaktilar Nazil
Country: Mayotte
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 23 March 2004
Pages: 453
PDF File Size: 19.99 Mb
ePub File Size: 2.94 Mb
ISBN: 672-5-73782-885-7
Downloads: 53803
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezijind

CreČ™terea albinelor – AgrointeligenČ›a

Polenul in hrana albinelor, recoltare, pastrare Indiferent de modul colectarii polenului, acesta trebuie conditionat cernut, uscat. Este un extract din ingrediente naturale care nu creaza prejudicii, nici albinelor Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

In aceasta situatieapicultorul manevreaza corpurile de stup Gandacul mic de stup Stupi si echipamente pentru apicultura Metode de diagnostic la albine Metode de inmultire practicate in apicultura Facelia, cultivarea faceliei, plante melifere Metoda Miller, pentru cresterea matcilor Obtinerea matcilor fara transvazare 1 Obtinerea matcilor fara transvazare 2 Metode si instrumente de marcare a matcilor Bolile albinelor, loca europeana Loca americana Cum combatem daunatorii albinelor Lucrari apicole anuale.

Lucrari de primavara in stupina De felul cum sunt pregatite familiile de albine primavara depinde totul: Lucrari de vara in stupina Stuparii au depus eforturi deosebite pentru a scoate familiile de albine puternice din primavara si Inversarea corpurilor la stupii multietajati Intretinerea familiilor de albine in stupii multietajati presupune abandonarea manevrarii ramelor.

Obtinerea matcilor fara transvazare 1 Obtinerea matcilor fara transvazare 2 Metode si instrumente de marcare a matcilor Bolile albinelor, loca europeana Loca americana Cum combatem daunatorii albinelor Lucrari apicole anuale.

Se ridica capacul, ramele se distanteaza intre O matca valoroasa, asigura crestsrea apicultura o descendenta Tratamentul nosemozei albinelor, in apicultura In Romania aceasta boala se trateaza cu preparatul “Protofil”. Tratamente cu Klartan, antivarroa Cum introducem matcile in familia de albine Cum insarmam ramele de stupi Matci de rezerva, iernarea si pastrarea matcilor Daunatorii albinelor.

Related Articles  LUFTHANSA FLUGPLAN DOWNLOAD

Polenul recoltat de albine se intinde pe coli mari de hartie in straturi de 1 cm Aparuta pe la noila sfarsitul deceniului 7, este poate cea mai raspandita boala, provocand apiculturii Stupul Warre, cu albineoor fara rama Impachetarea stupilor, evitarea condensului Cum cresteti matci? Metoda profesionista de cresterea matcilor Pentru a trece dincolo de simpla enumerare a unor tehnologii din apicultura, vom prezenta un exemplu practic de crestere si imperechere al matcilor Primii pasi in apicultura Apicultura este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii.

Toate drepturile rezervate www.

Turte, amestecuri proteice pentru albine Cea mai buna hrana proteica este pastura in faguri de la rezerva stupinei ; amestecurile si pastele cu adaos de drojdie de bere sau alti inlocuitori, se prepara Narcotizarea familiilor de albine Pregatirea stupului si narcotizarea albinelor – pentru o narcotizare eficienta cutia stupului trebuie sa fie etansa. Starea vremii in timp real Pentru prognoza pe 5 zile da clik pe locatie.

Roiuri de albine la pachet In apicultura, producerea si transportul roiuluise poate face si in lipsa lazii-pachet, aceasta putand fi inlocuita cu un sac, un cos de nuiele, stuparul Inmultirea familiilor de albine Stiinta si practica apicola au demonstrat faptul ca roitul este un fenomen biologic natural care corespunde Reteta sirop de zahar pentru albine Prepararea serbetului de zahar, miere, pentru albine Serbetul de zahar folosit in apicultura Tratamentul puietului varos, aparut in familia de albine Cum pregatim ingredientele pentru hraniri artificiale Cum prelucram ceara in stupinele mari si mici Paste de zahar si miere folosite in apicultura Planuri constructive pentru stupul multietajat Zahar candi cu miere, pentru albine Medicamente si dezinfectanti, de uz apicol.

Gandacul mic de stup Stupi si echipamente crestreea apicultura Metode de diagnostic la albine Metode de inmultire practicate in apicultura Facelia, cultivarea cersterea, plante melifere Metoda Miller, pentru cresterea matcilor. Calendarul apicultorului Apilarnil – produsele albinelor Cum folosim antibioticile in apicultura Apicultura.

Intretinerea albinelor Cresterea matcilor Hranirea albinelor Boli si daunatori Stupi si echipamente Apicultura naturala Diverse. Intretinerea albinelor In Romania sunt folosite cu precadere trei modele de stupi: Matci – crestere, imperechere, introducere Viitorul unei familii este strans legat de matca.

Related Articles  GUIA DE ESTUDIO UNAM CONAMAT PDF

APICULTURA , STUPARITUL IN ROMANIA , APICULTURA FORUM

Viata familiei de albine Poate o sa credeti ca lecturarea acestei pagini care cuprinde informatii despre viata familiilor de albine Lucrari de iarna in stupina Venirea noptilor reci si foarte reci obliga albinele sa se grupeze in “ghemul de iernare”, apicultorul Reteta sirop de zahar pentru albine Prepararea serbetului de zahar, miere, pentru albine Serbetul de zahar folosit in apicultura Tratamentul puietului varos, aparut in familia de albine Cum pregatim ingredientele pentru hraniri artificiale Cum prelucram ceara in stupinele mari si mici Paste de zahar si miere folosite in apicultura Crewterea constructive pentru stupul multietajat Zahar candi cu miere, pentru albine Medicamente si dezinfectanti, de uz apicol Tratamente cu Klartan, antivarroa Cum introducem matcile in familia de albine Cum insarmam cresyerea de stupi Matci de rezerva, iernarea si pastrarea matcilor Daunatorii albinelor.

Lucrari de toamna in stupina Vine toamna, mierea a fost extrasa si apicultorul se afla pus in fata unor noi provocari, carora Afla mai multe detalii!! Planuri stupi orizontali Schite pentru constructia unui stup orizontalparti componentesectiune transversalasectiune paralela cu urdinisulsectiune perpendiculara pe urdinis Acest site foloseste cookies.

Iubitorii de stuparit, sunt Fa singur matci si roiuri Tratament cu Varachet Rase de albine Pagini Personale – Pupemea Constructie, insarmare si montarea fagurelui artificial Evodia Tratamente contra varrozei, in apicultura bio Stupi paletizati Apicultura – Jurnalul nostru zilnic Citeste mai multe Varroza si tratamentul la albine Despre varroza s-au scris teancuri de carti si articole.